Arabian Nights

Jackpott Arabian Nights

Spelautomatens Funktioner

Spelutvecklare:
NetEnt
Hjul:
5
Betallinjer:
10
Minsta myntstorlek:
€0.50
Max myntstorlek:
€5
Maxinsats:
Wilds:
Features
Auto Spel:
Features
Progressiv Jackpott:
Features
Scatter:
Features
Betyg:

Arabian Nights – Orientalisk och magisk spänning!

Denna spelautomat ger en orientalisk twist på ett klassiskt upplägg. Arabian Nights från NetEnt har enkla funktioner men något som lägger till mycket spänning är såklart att den kommer med en växande jackpot. Det faktum att den är enkel och avskalad kan ses som en positiv eller negativ sak, men faktum är att den är mycket lätt att börja spela på och du behöver inte fundera på några inställningar. En lätt spelautomat betyder heller inte att det inte är spännande; den största vinsten som någonsin vunnits på Arabian Nights är 40 miljoner kronor![

Prova spelautomaten Arabian Nights gratis här

Fullständig recension av Arabian Nights

Spelautomaten från NetEnt har faktiskt lyckats hålla sig populär ända sedan 2005, vilket redan gör att vi känner att vi kan lita på underhållningsvärdet även om spelupplevelsen är rätt simpel (man kanske också kan kalla det old school). Arabian Nights har 5 hjul och 10 linjer, fast myntvärde och insatsnivå. Då du börjar spela är det alltså bara att välja hur många insatslinjer du vill ha, det är allt du behöver göra för att komma i gång.

Symbolerna har orientaliskt tema och är (i fallande ordning): en kroksabel, snabelskor, ett beduintält, en fez, en kamel, K, Q, J, 10 och 9. Som scatter-symbol finns en lampa (en sån för andar) och som wild-symbol finns anden. För att kamma hem hela progressiva jackpoten ska du få fem wilds, och då måste du ha spelat med 10 insatslinjer.

Ifall du får 3 eller 5 lampor får du 15 freespins och om du vinner på freespins får du x3 din vinst (förutom om du har vunnit jackpoten förstås). De övriga symbolerna måste du ha tre av för att vinna något, men då det gäller andar och lampor räcker det med två.

Spela Arabian Nights från NetEnt om du vill ha ett spel som är enkelt att komma in i men som ändå har spänningen av en växande/progressiv jackpot. Spelautomaten finns tyvärr inte i NetEnt Touch sortimentet för mobilen, om du vill spela progressiva på mobilen kan du välja mellan Mega Fortune och Mega Fortune Dreams. Något speciellt är det nog med detta spel eftersom det har hållits populärt så länge, och vi gillar det i alla fall!

Spela Nu