Big Bad Wolf

Spelautomaten Big Bad Wolf

Spelautomatens Funktioner

Spelutvecklare:
Microgaming
Hjul:
5
Betallinjer:
25
Minsta myntstorlek:
0.10kr
Max myntstorlek:
50kr
Maxinsats:
1250kr
Wilds:
Features
Auto Spel:
Features
Progressiv Jackpott:
Cons
Scatter:
Features
Betyg:

Big Bad Wolf – Vem är rädd för stora stygga vargen?

Den här spelautomaten kommer från den svenska spelutvecklaren Quickspin, som definitivt verkar gilla att omvandla klassiska sagor till moderna spelautomater (andra exempel är Goldilocks, Beowulf och Rapunzel’s Tower). Big Bad Wolf passar med andra ord för sagoälskare och för sådana som har behållit barnasinnet, det är ett färgglatt och sagolikt, lite mysigt tema. Quickspin har lyckats utveckla en välfungerande spelautomat, med design och ljud som känns genomtänkt (spelets soundtrack har faktiskt lite countrykänsla). Grafiken är verkligen förstklassig, och det väntar man ju sig såklart från en spelutvecklare som Quickspin.

Prova spelautomaten Big Bad Wolf gratis här

Fullständig recension av Big Bad Wolf

Big Bad Wolf byggs upp av 5 hjul och 3 rader. Det finns mer insatslinjer än de klassiska från vänster till höger, det finns faktiskt 25 insatslinjer kors och tvärs över spelet. Du kan inte själv välja hur många insatslinjer du vill att ska vara aktiva, men du kan förstås välja hur stor insats du vill göra. Den minsta möjliga satsningen per insatslinje är 0,10 kr vilket ju blir 25 kr per snurr, och den största möjliga satsningen är 50 kr per linje; totalt 1250 kr per snurr.

De värdefullaste symbolerna i Big Bad Wolf är ingen överraskning; de är grisar. Värdet i fallande ordning är: lila gris, blå gris, grön gris, griskramdjur, A, K, Q, J och 10. Wild-symbolen är en bikupa med surrande bin, och det finns också en wild-funktion. Wild-funktionen använder sig faktiskt av grisarna, som ju annars är vanliga symboler, men varannan gång du vinner kommer en av dem att bli till en wild!

Spelets scatter-symbol är den stora stygga vargen själv, så han är faktiskt ingenting att vara rädd för i det här spelet. Om du får tre eller fler av vargen kommer du att få 10 freespins. Under tiden du är i freespinsmode kan du också vinna flera gratis snurr.

Det är verkligen sagolik spänning som gäller i spelautomaten Big Bad Wolf, det är absolut ingen fråga om saken. Prova på spelet från Quickspin om du gillar starka färger och mysiga teman från sagor. Vi kan rekommendera den varmt.

Spela Nu