Boom Brothers

Spelautomaten Boom Brothers

Spelautomatens Funktioner

Spelutvecklare:
NetEnt
Hjul:
5
Betallinjer:
20
Minsta myntstorlek:
0.10kr
Max myntstorlek:
10kr
Maxinsats:
1250kr
Wilds:
Features
Auto Spel:
Features
Progressiv Jackpott:
Cons
Scatter:
Features
Betyg:

Boom Brothers – Äventyr med underjordiska skatter!

Ännu ett av NetEnts unika koncept. Denna spelautomat för dig ner i underjorden där tre dvärgbröder har sprängt till sig en grotta och fortsätter hjälpa dig leta efter rikedomar med sin dynamit. Konceptet är färgglatt och annorlunda, och dvärgarna med olika personligheter gör det hela lite extra roligt. Soundtracket är lugnt med spännande inslag, och grafiken i Boom Brothers är fenomenal, vilket ju alltid är fallet med spelautomater från Net Entertainment. Även om själva temat är rätt annorlunda är tekniken rätt enkel och lätt att förstå, så spelautomaten passar för både nya och mer erfarna spelare.

Prova spelautomaten Boom Brothers gratis här

Fullständig recension av Boom Brothers

I spelautomaten finns 5 hjul och 3 rader, och är som sagt klassiskt uppbyggd. Insatslinjerna är 20 och i Boom Brothers kan du själv välja hur många linjer du vill ha aktiva. Du kan välja mellan 5 insatsnivåer och värdet på myntet kan vara mellan 0,10 kr till 10 kr. Om du väljer alla 20 linjer är minsta insatsen 2 kr. Om du istället väljer den största möjliga insatsen kan du vinna så mycket som 1 125 000 kr, vilket är spelets högsta möjliga vinst och inte alls så illa.

De speciella symbolerna i Boom Brothers är wild-symbolen (med en bomb), freespins-symbolen och en ”Railtrack”-symbol. Om du har två eller fler wild-symboler vinner du redan, och wild-symbolerna kan kombineras med alla symboler förutom Railtrack och freespins.

Railtrack-symbolen multiplicerar dina vinster, och dyker bara upp på de tre första hjulen. Om du till exempel får två Railtrack-symboler fördubblas din vinst (x2) så du får 40 mynt istället för 20 mynt, till exempel. Ifall 3 Railtrack-symboler dyker upp på en vinnande linje går du vidare till ett bonusspel. I bonusspelet gäller det att försöka komma fram till en guldtacka, rubin och diamant genom att hitta symbolerna i någon av gruvvagnarna.

Ifall du gillar enkla spelautomater med fint tema och en schysst bonusfunktion är Boom Brothers något för dig. En spelautomat som tillåter en mycket låg minsta insats men ändå har en högsta vinst på över en miljon passar både spelare som vill satsa stort och de som vill satsa lite mindre.

Spela Nu