Dead or Alive

Spelautomaten Dead or Alive

Spelautomatens Funktioner

Spelutvecklare:
NetEnt
Hjul:
5
Betallinjer:
9
Minsta myntstorlek:
€0.09
Max myntstorlek:
€4.50
Maxinsats:
€18
Wilds:
Features
Auto Spel:
Features
Progressiv Jackpott:
Cons
Scatter:
Cons
Betyg:

Dead or Alive – Bege dig till Vilda Västern med NetEnt!

Gillar du cowboys och westernfilmer? Då ska du ta dig en titt på spelautomaten Dead or Alive. Spelets soundtrack och symboler för dig rakt till en saloon i Vilda Västern där spel verkligen är på liv och död. Du nästan känner krutdoften och ser tobakstuggande cowboys framför dig. Västern har faktiskt aldrig varit vildare, med whiskey, pistoler, cowboyhattar, sheriffstjärnor, cowboyboots och wanted-posters som symboler. Illustrationerna är snygga och tidsenliga, och du kommer verkligen att underhållas och duellera då du spelar på denna spelautomat från Net Entertainment.

Prova spelautomaten Dead or Alive gratis här

Fullständig recension av Dead or Alive

Dead or Alive har 5 hjul och 3 rader. Insatslinjerna är 9 stycken. Myntvärdet kan du ställa in att vara från 0,10 kr till 5 kr. Det finns 4 olika insatsnivåer. Den största möjliga vinsten i spelet är 540 000 kr, mer än en halv miljon, vilket ju gör det hela rätt spännande, även om det inte finns någon progressiv jackpot! Spelet är också bra på det sättet att du kan välja om du vill spela med stora insatser och försöka vinna den halva miljonen, eller spela med lite mindre för att få mindre (men aktningsvärda) vinster.

Wild-symbolerna i spelet är wanted-posters, där det söks efter banditer ”döda eller levande”, därifrån kommer ju spelautomatens namn. Scatter-symbolerna i spelet är de korsade pistolerna och om du får tre eller flera av dem kommer du till freespins-bonusrundan, och två symboler ger dig redan en vinst. Bonusrundan med freespins innehåller 12 freespins, så pistolerna är verkligen något att hoppas på i spelet.

Vi gillar Vilda Västern-temat och om du också gillar det är det här en spelautomat för dig. Någon komplicerad spelupplevelse ger den inte, men det är bra ljudeffekter och fin grafik, så vi hittar inget att klaga på. Hela temat passar också mycket bra in med casinospel, salooner för tankarna till whiskey och spelande. Om det är så att en progressiv jackpot är viktig för dig och du vill ha en större jackpot än en halv miljon, kan du prova på till exempel Arabian Nights, Mega Fortune eller Mega Fortune Dreams.

Spela Nu