Dracula

Spelautomaten Dracula

Spelautomatens Funktioner

Spelutvecklare:
NetEnt
Hjul:
5
Betallinjer:
40
Minsta myntstorlek:
€0.01
Max myntstorlek:
€20
Maxinsats:
€200
Wilds:
Features
Auto Spel:
Features
Progressiv Jackpott:
Cons
Scatter:
Cons
Betyg:

Dracula – En spelautomat som skrämmer livet ur dig!

Vi känner alla till Greve Dracula så temat i spelet behöver vi inte gå in närmare på. Dracula lanserades som spelautomat av Net Entertainment under våren 2015 i samarbete med Universal Studios. Spelet bjuder på fantastisk 3D-grafik och animationer av yppersta kvalitet när scatters öppnar freespins-läget. Under spelets gång stirrar du Greve Dracula i ögonen då och då verkar han bli rosenrasande vilket frigör Dracula Wilds och en Dracula-funktion där fladdermöss flyger ut över hjulen och lämnar symboler efter sig. Ju fler fladdermöss du får desto bättre. Grafiskt sett är det här så bra det kan bli och Dracula är definitivt en av de hetaste spelautomaterna du kan spela just nu.

Fullständig recension av Dracula

Dracula tillhör Net Entertainment och är en spelautomat med 5 hjul, 4 rader och totalt 40 vinstlinjer. Spelet baseras på skräckfilmen från 1931 och den kände Greve Dracula och har tagits fram i samarbete med Universal Studios. Den följer med andra ord samma fotspår som tidigare samarbeten, exempelvis spelautomaterna The Invisible Man och Frankenstein.

Spelet har vad NetEnt själva kallar en “Bat Funktion” vilken innebär att Dracula som sitter till vänster under spelets gång då och då exploderar och skickar iväg fladdermöss. Fladdermöss flyger över hjulen och förvandlas slumpmässigt till liknande symboler (inkluderat Wilds) vilket ökar dina vinstchanser. Det här är definitivt får favoritdel av spelet med superb grafik, lysande animationer som blandas med skrämmande ljud som ger rysningar och skapar en fantastisk atmosfär.

Vi har även en freespin-funktion som aktiveras när scatter-symbolen med en bild på Dracula täcker andra hjulet samtidigt som scatter-symbolen med en ung kvinna täcker det fjärde hjulet. När detta sker får du 10 freespins och fladdermöss landar dramatiskt på hjulen vid varje enskilt freespin. Du behöver få 20 susande fladdermöss för att fylla upp hela spelplanen. Du får även ytterligare 2 freespins om Wilds-symbolen visas på de mittersta hjulen under freespins-läget.

Maxvinsten är 400 gånger din insats vilket är ok, men inte fantastiskt. Du kan vinna stort under “Bat Funktionen” men det verkar även som om de största vinsterna kommer under freespins-läget. Dracula är en spelautomat med medelhög varians och du kommer dra in vinster i grundläget och väldigt frekvent under freespin-läget. Letar du efter spelatuomater med högre volatilitet från NetEnt bör du kika på härliga Blood Suckers eller varför inte The Invisible Man.

Spela Nu