Game of Thrones

Spelautomaten Game of Thrones

Spelautomatens Funktioner

Spelutvecklare:
Microgaming
Hjul:
5
Betallinjer:
15
Minsta myntstorlek:
€0.15
Max myntstorlek:
€1.50
Maxinsats:
€15
Wilds:
Features
Auto Spel:
Features
Progressiv Jackpott:
Cons
Scatter:
Features
Betyg:

Game of Thrones – Från bok till TV-serie till spelautomat!

Om du är ett fan av fantasy har du kanske till och med läst böckerna, men även om du inte har gjort det har du säkert hört om den superpopulära TV-serien från HBO som heter Game of Thrones. Det är Microgaming som har byggt denna spelautomat, och den gör inte ett fan av böckerna eller serien besviken. Det är faktiskt kul att få lite mera tid i seriens värld utan att behöva titta på samma avsnitt om och om igen. Soundtracket är seriens inledningsmusik, och grafiken passar perfekt för stämningen som serien själv också ger. Även om du har sett alla avsnitt och läst alla böcker fortsätter alltså kampen om järntronen!

Prova spelautomaten Game of Thrones gratis här

Fullständig recension av Game of Thrones

Microgaming har valt att bygga upp spelautomaten på ett sätt som är vanligt för moderna spelautomater; med 5 hjul och 3 rader. Vinstlinjerna är ju då 15 och insatsen per spin kan vara mellan 1,50 kr och 150 kr. Maxvinsten i spelautomaten är 750 000 kr.

I spelautomaten Game of Thrones är scatter-symbolen järntronen, vilken ju hela historian handlar om (eller kampen om den). Om du får två eller fler av dessa symboler var som helst på hjulen kommer du att få en pengavinst. Ifall du får tre eller fler får du freespins, och du får välja mellan en av familjerna:

Baratheon: 8 freespins med 5x multiplikator och 3 stacked-symboler.
Lannister: 10 freespins med 4x multiplikator och 4 stacked-symboler.
Stark: 14 freespins med 3x multiplikator och 5 stacked-symboler.
Targaryen: 18 freespins med 2x multiplikator och 6 stacked-symboler.

Att du får välja vilket hus du vill höra till är en kul detalj!

Själva Game of Thrones-symbolen är wild-symbolen i spelet. Wild-symbolerna i denna spelautomat är av typen ”stacked” vilket betyder att de dyker upp i grupper av tre.

Både atmosfären och musiken i spelet känns helt rätt. Vi skulle kanske ha önskat någon sorts introduktionsvideo (vi är ju trots allt fans), men spelet är en bra underhållning mellan säsonger och avsnitt. Vi får nog aldrig nog av känslan i Game of Thrones! Spelet lönar sig att prova på.

Spela Nu