Gonzos Quest

Spelautomaten Gonzos Quest

Spelautomatens Funktioner

Spelutvecklare:
NetEnt
Hjul:
5
Betallinjer:
20
Minsta myntstorlek:
0.10kr
Max myntstorlek:
5kr
Maxinsats:
500kr
Wilds:
Features
Auto Spel:
Features
Progressiv Jackpott:
Cons
Scatter:
Cons
Betyg:

Gonzos Quest – Den äventyrliga spelautomaten, hitta Eldorado!

Nu är det dags att ge sig ut och leta efter den försvunna och mytomspunna staden av guld, Eldorado, i sällskap av legendariska Gonzalo Pizzaro (eller Gonzo). Spelautomaten Gonzos Quest har varit mycket populär ända sedan den lanserades, mycket tack vare dess snygga grafik och roliga soundtrack. Temat är också klassiskt men lite extra spännande, och Gonzos Quest har inspirerat otaligt många andra spelautomaters uppbyggnad. Introfilmen är mycket fin och det lönar sig att titta på den till slut, grafiken är lika bra som i vilken Disney-film som helst.

Prova spelautomaten Gonzos Quest gratis här

Fullständig recension av Gonzos Quest

Spelautomaten har fem kolumner (eller hjul) och tre rader. Antalet vinstlinjer är 20 och det går inte att ändra på. Du kan ändå ändra på insatsvärdet; det finns fem olika insatsnivåer och myntvärdet kan justeras till att vara mellan 0,10 kr och 5 kr. Den minsta möjliga insatsen per snurr är 2 kr och den största möjliga insatsen är på 500 kr. Den största enskilda vinsten du kan få från spelautomaten är 187 000 kr.

Något som var nytt då Gonzos Quest kom ut är ”Avalanche”-funktionen, den har senare kopierats i många spelautomater. Det betyder helt enkelt att symboler som ingår i kombinationer som ger vinst exploderar och ger plats åt nya symboler. Detta är något som gör spelet lite extra spännande, chansen finns ju att de exploderande symbolerna ger plats till fler vinnande kombinationer. Dessutom ökas vinstmultiplikatorn med varje Avalanche, och den kan som mest bli så mycket som x15.

Wild-symbolen i Gonzos Quest är ett frågetecken, och den fungerar som wilds brukar, och kan ersätta alla andra symboler för att ge större chans till vinst. En till viktig symbol i spelet är en helt guldfärgad symbol med en mask i mitten. Detta är en ”Free Falls”-symbol och om du får minst tre av dessa på en vinstlinje får du 10 Free Falls, vilket betyder i princip samma sak som freespins i andra spelautomater och du får alltså 10 gratis snurr.

Vi rekommenderar verkligen att alla casinoentusiaster ska prova på NetEnts Gonzos Quest. Den är redan en modern klassiker i online spelvärlden, och det lönar sig att se själv varför!

Spela Nu