Hall of Gods

Jackpottspelet Hall of Gods

Spelautomatens Funktioner

Hjul:
5
Betallinjer:
20
Minsta myntstorlek:
0.10kr
Max myntstorlek:
5kr
Maxinsats:
500kr
Wilds:
Features
Auto Spel:
Features
Progressiv Jackpott:
Features
Scatter:
Features
Betyg:

Hall of Gods – Spela och vinn med de gamla nordiska asagudarna!

NetEnt har återigen lyckats med att välja ett intressant tema till sin spelautomat. Den här gången får vi spela med de gamla nordiska asagudarna och se en del av deras värld och följa med på deras äventyr. Vi gillar verkligen idén med Hall of Gods, och grafiken känns helt rätt och hänger bra ihop med temat. I spelautomaten får du träffa på Thor, Loki, Odin, Freva och Idun. Något som definitivt intresserar oss och säkert många andra spelare också är att Hall of Gods har en progressiv jackpot, och en svensk kvinna har en gång vunnit över 70 miljoner kronor från spelautomaten!

Prova spelautomaten Hall of Gods gratis här

Fullständig recension av Hall of Gods

Även om temat är rätt dramatisk har spelautomaten ändå en helt traditionell uppbyggnad, helt i enlighet med de spel som NetEnt tidigare har gett ut, med tre rader och fem hjul. Den har fem olika insatsnivåer och myntvärdet kan väljas från 0,10 kr till 5 kr. Du kan med andra ord välja din insats rätt fritt, mellan bara 2 kr och så mycket som 500 kr.

Wild-symbolen i Hall of Gods är Midgårdsormen, och den är av typen stacked wild, den expanderar alltså och täcker hela hjulet den dyker upp på. Spelet har också en scatter-symbol, med korparna Hugin och Munin. Om du får tre scatter-symboler kommer du att få freespins där alla vinster multipliceras med tre, och som mest har du chansen att vinna 20 freespins.

Om du får minst tre av Thors hammare kommer en bonusfunktion att aktiveras, och då öppnas en helt ny spelskärm. Det är nu du har chansen att kamma hem de progressiva jackpottarna. På den nya spelskärmen kommer du att se 15 sköldar, och du ska använda hammaren för att förstöra sköldarna. Om du bakom sköldarna hittar tre av Mini Jackpot, Midi Jackpot eller Mega Jackpot symbolerna kommer du att ha vunnit motsvarande storleks jackpot!

Vi gillar verkligen temat i Hall of Gods, och att det finns så stora möjligheter att bestämma insatsen man vill göra. Något som alltid gör spelandet mer spännande är att man har chans på progressiv jackpot! NetEnt har gjort det igen, det kan man lugnt säga.

Spela Nu