Thunderstruck II

Spelautomaten Thunder Struck 2

Spelautomatens Funktioner

Spelutvecklare:
Microgaming
Hjul:
5
Betallinjer:
243
Minsta myntstorlek:
0.30
Max myntstorlek:
1.50
Maxinsats:
15
Wilds:
Features
Auto Spel:
Cons
Progressiv Jackpott:
Cons
Scatter:
Features
Betyg:

Spela Gratis & Läs om Spelautomaten Thunderstruck II

Microgaming har en rad klassiska spelautomater och Thunderstruck är definitivt ett av dom. I det här fallet tar vi en titt på Thunderstruck II som är en ren uppföljare till originalspelet. För oss svenskar med kopplingar till Tor, Oden och de övriga asagudarna är spelautomaten Thunderstruck en riktig favorit.

Vi hittar 5 hjul över 3 rader och 243 sätt att vinna på. Vi hittar totalt 14 symboler att hålla koll på, framförallt bonussymbolerna som är bonushammaren och Thunderstruck-brickan. Thunderstruck-brickan ersätter alla symboler på hjulen (förutom bonushammaren), ger dubbla värdet till en vinstrad, samt lyckas du få 3 eller fler så triggas free spins-läget som de kallar Hall of Spins. Det finns fyra lägen i Hall of Spins, ju fler gånger du lyckas ta dig dit desto fler free spins och större vinstmöjligheter har du.

Den genomsnittliga återbetalningsprocenten på Thunderstruck II är 96.65% vilket gör att du kommer ta hem en del småvinster men också ha chansen till de riktigt stora vinsterna. Högsta vinsten på denna spelautomat är 2.4 miljoner mynt, så med ett högsta myntvärde på 50 öre kan Thunderstruck II ge dig miljonvinster på ett enda spinn!

Prova spelautomaten Thunder Struck II gratis här

Spela Nu